Järpéns Puppies

    Eurasier     

Kristina & Gunnar

Ninni, Ia, Greta, Django.

 

 

Året 2012

2012-12-31

Tänk vad ett år går fort, nu är det inte många timmar kvar av 2012, det har hänt en massa hos oss på kennel Järpéns Puppies.

Det började med att vi fick två valpar den 10 maj efter en besvärlig valpning som slutade med kejsarsnitt för Dixis del.

Hera slog till med storslam i Norrköping i början av sommaren med sitt första Cert och Bim, domare var Diane Andersen, USA, vi är så glada för detta. :-) WOW !!!!

Sedan har det gått upp och ner på hennes övriga utställningar i sommar, resultaten har varierat mellan Excellent och Very Good.

I Växjö gick det bra med henne, hon stod helt still när domaren skulle känna igenom henne ( ni som var med i Köping vet hur det gick där ) gissa om jag är stolt över min tjej. :-)

Vi hade tänkt att använda Hera i avel, men efter röntgen fick vi beskedet att hon hade en måttlig benpålagring på höger armbåge ( en 2:a ), vilket gör att vi inte kommer att använda henne... :-(  tyvärr.....

Vi var över en helg till Norge med hundarna i höstas och där klarade Hera karaktärstestet och har nu fått ett diplom från Norska Eurasierklubben. :-)

Det gick bra på utställningarna också.

Dixi slog till med storslam i Letohallen i oktober med att få ett Norsk Cert och sedan Bir, vi är så nöjda med detta resultat. WOW !!!!

För det är Dixis första utställning efter valparna i våras.

Vi behöll en av valparna som heter Stella, hon stannar på kennel och vi hoppas kunna använda henne i avel framöver....

Stella och jag har varit på några inofficiella utställningar och det har gått bra, det gick bäst i Mjölby där hon blev Bir-valp och Big-2 - valp i grupp 5, valpar 6-9 månader,  :-))

Kanske kan 2013 bli ett spännade utställningsår för oss.

Nu ska vi ta det lite lugnt och smälta 2012 och bara njuta av livet och hundarna.

Kanske vi ses på någon utställning framöver i sommar.

Vi önskar alla vänner och valpköpare ett GOTT NYTT ÅR.